TENTANG KAMI

TAILONG Grup mangrupakeun produsén anu lokasina di Pingdu Kota, husus dina Reban Equipment, Stamping sarta Sistem las Hardware saprak 2000. Urang gaduh hiji taman industri nu nyertakeun wewengkon 60.865 méter pasagi, kaasup wewengkon produksi 43.616 méter pasagi. investasi asset dibereskeun TAILONG Grup urang nyaeta 6.7 juta dollar AS, kalawan total dua merek ngaranna "AUSTAR" jeung "TAILONG".

  • Ngadegkeun saprak 2000
  • Aréa 60865m ^ 2
  • staf 225
  • Investasi 6700000 USD
  • tim kami

    TAILONG Grup ngabogaan tim insinyur profésional anu difokuskeun ngarancang, produksi, instalasi tur jualan.

produksi utama

equipments produksi utama urang téh NC Shearing Mesin, 250T / 400T Stamping Mesin, NC Punch Mesin, Robot las calakan sarta manipulator, nu ngantep TAILONG gaduh kabisa pikeun ngawangun hiji garis produksi sadayana kaasup shearing, molding, stamping, patri, panas-dip galvanizing , bubuk coated, baku packing jeung saterusna.

WhatsApp Online Chat!