RRETH NESH

Tailong Group është një prodhues i cili gjendet në Pingdu City, e specializuar në Blegtori Pajisje, vulosje dhe Welding Hardware Sistemit që nga viti 2000. Ne kemi një park industrial që mbulon një sipërfaqe prej 60,865 metra katrorë, duke përfshirë një sipërfaqe prodhimi prej 43,616 metra katrorë. Investimi fikse Tailong Grupit aseteve është 6.7 milionë dollarë amerikanë, me gjithsej dy markave të quajtur "AUSTAR" dhe "Tailong".

  • Themelimi SINCE 2000
  • FUSHA 60865m ^ 2
  • STAFI 225
  • INVESTIMEVE 6700000 USD
  • Ekipi ynë

    Tailong Group ka një ekip profesional inxhinier i cili përqëndrohet në projektimin, prodhimin, instalimin dhe shitjes.

Prodhimi kryesor

pajisjet kryesore tona të prodhimit janë NC prerje Machine, 250T / 400T vulosje Machine, NC Punch Machine, Robot Inteligjente Saldim dhe manipulator, e cila le Tailong kanë aftësinë për të ndërtuar një linjë të prodhimit të tërë, duke përfshirë prerje, i derdhur, vulosje, saldim, hot-dip galvanizing , pluhur veshura, paketim standard dhe kështu me radhë.

WhatsApp Online Chat!