ЗА НАС

TAILONG група е производител кој се наоѓа во Pingdu Сити, специјализирана за сточарство Опрема, штанцување и заварување Хардвер систем од 2000 година Имаме индустриски парк кој зафаќа површина од 60.865 квадратни метри, вклучувајќи производство на површина од 43.616 квадратни метри. фиксни средства инвестиции TAILONG Групата е 6,7 милиони американски долари, со вкупна две марки наречен "Austar" и "TAILONG".

  • ФОРМИРАЊЕ од 2000 година
  • AREA 60865m ^ 2
  • ВРАБОТЕНИТЕ 225
  • ИНВЕСТИЦИСКИ 6700000 долари
  • Нашиот тим

    TAILONG група има професионален инженер тим, кој се фокусира на проектирање, производство, инсталација и продажба.

главната производство

Нашата главна производство капацитети се NC стрижеше машина, 250T / 400T печат машина, NC Панч машина, Интелигентна заварување робот и манипулатор, кои ги споделите TAILONG имаат способност да се изгради целата производна линија вклучувајќи сечење, обликување, печат, заварување, топло поцинкување , прав обложени, стандард пакување и така натаму.

WhatsApp Онлајн Chat!