News

  • Cara kanggo milih bagéan mbengkongaken tengen?

    Cara kanggo milih bagéan mbengkongaken tengen?

    Sawise bagean mbengkongaken ing tuku saka pilihan ora samesthine, biaya produksi bakal munggah, bagean mbengkongaken ora bisa samesthine kanggo waras biaya. Mulane, ana sawetara faktor kanggo nimbang nalika nggawe pancasan dadi. 1. artefak: Item penting pisanan nimbang sing pengin kanggo gawé sisih ...
    Waca liyane
  • prices babi kanggo minggu pungkasan April 15, 2017

    prices babi kanggo minggu pungkasan April 15, 2017

    The spp EU-spek terus munggah sak minggu pungkasan April 15 kanggo nggayuh 155.58p / kg, minggu ing minggu Tambah 1.11p. Kutipan saiki saiki luwih saka 42p luwih saka ing minggu padha ing 2016. Kanggo sawetara minggu kepungkur Penyetor nyenyet wis prices ndhukung lan iki tetep cilik. Likewi ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!