FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Carane kowe mesthekake kualitas?

We duwe departemen QC kanggo ngontrol kualitas saka awal produksi kanggo completion saka barang. The QA bakal dikirim karo saben kintunan.

Carane hubungi Staff sales?

Mangga ngirim kita panaliten utawa email langsung. Utawa sampeyan bisa diajak kita online liwat manager perdagangan, email, wechat, whatsapp, etc.

produk kang ora TAILONG nyedhiyani?

produk utama TAILONG Group sing Livestock Peralatan, Logistics Tray Series, Gardening Hardware Series, Konstruksi Hardware Series, Marine Digunakna Hardware Series lan ing.

Carane iku produksi lan Processing kapasitas TAILONG kang?

peralatan produksi utama kita NC Shearing Machine, 250T / 400T Stamping Machine, NC Punch Machine, Robot Welding Intelligent lan manipulator, kang supaya TAILONG duwe kemampuan kanggo dibangun baris produksi kabèh kalebu shearing, ngecor, stamping, welding, panas-dip galvanizing , bubuk ditutupi, standar diinget lan ing.

Bisa gawé bagean pas miturut drawing kita utawa conto kita?

Ya, kita bisa gawé panduman 2D utawa gambar 3D, lan kita bisa nggawe ukuran kanggo conto kanggo nggawe gambar kanggo produksi.

Apa sing njamin kualitas?

Kita bakal nggawe 100% pengawasan sadurunge packing lan layang kanggo nggawe manawa produk 100% ketemu kasenengan.
Kita bakal tetep ing drawing produksi lan laporan test karo 3 months, Yen sampeyan nemokake sembarang masalah nalika nampa bagéan, hubungi karo kita ing pisanan, kita bakal menehi solusi ing 12 jam.

Negara utawa wilayah kowe utamané ngekspor?

Supaya adoh, kita wis diekspor kanggo Amerika Utara, Eropa, Amerika tengah lan Selatan, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah lan Afrika lan ing.

Carane kualitas barang?

Kita bisa karo akeh perusahaan iki kelompok internasional lan domestik lan produk kita uga ditampa dening kita pelanggan. Lan kita kabeh ngerti sing kualitas paling penting perusahaan, lan kita bakal tansah njamin kualitas paling apik.

Nalika aku bisa njaluk rega?

Cukup upload bagean ing situs web kita lan siji saka consultants kita bakal njaluk maneh sakcepete. We biasane Quote ing 24 jam sawise panaliten. Yen sampeyan ana ing cepet-cepet kanggo njaluk rega, nelpon kita utawa supaya kita ngerti ing email supaya kita bisa prioritize priksaan.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!