BABAGAN AWAKE DHEWE

TAILONG Group iku sawijining perusahaan sing dumunung ing Pingdu City, specialized ing Livestock Peralatan, Stamping lan Sistem Welding Hardware wiwit 2000. We duwe taman industri kang kalebu area 60.865 meter persegi, kalebu area produksi 43.616 meter persegi. investasi bondho tetep TAILONG Group iku 6.7 yuta dolar AS, karo total merk dijenengi "AUSTAR" lan "TAILONG".

  • Netepake Wiwit 2000
  • AREA 60865m ^ 2
  • Lowongan 225
  • INVESTMENT 6700000 USD
  • tim

    TAILONG Group wis tim engineer profesional sing fokus ing ngrancang, produksi, instalasi lan dodolan.

produksi utama

Alat produksi utama kita NC Shearing Machine, 250T / 400T Stamping Machine, NC Punch Machine, Robot Welding Intelligent lan manipulator, kang supaya TAILONG duwe kemampuan kanggo dibangun baris produksi kabèh kalebu shearing, ngecor, stamping, welding, panas-dip galvanizing , bubuk ditutupi, standar diinget lan ing.

Tampilan Online Chat!